lauantai 14. kesäkuuta 2014

Helpot riipuskorut

Nyt kun Liia on saanut tartutettua korumaniansa minuunkin, on lienee aika esitellä omat tämänhetkiset lempparini. Kuten edellisessä postauksessa totesin, olen ollut paljon reissussa viimeaikoina. Kun reissaa, ei jaksa kanniskella mukana monia koruja. Parhaita matkakoruja ovat sellaiset, jotka sopivat yhteen eri asujen kanssa.



Tähän ylläolevaan koruun ei kyllä oikein voi edes teko-ohjeita kertoa, koska niitä ei oikeastaan edes ole. Eli kiinnitä lasihelmi kiinni ketjuun korupiikillä ja siinä se. Palloriipuksella on minulle kuitenkin suuri arvot, koska olen tehnyt sen itse vuosia sitten lasihelmikurssilla. En millään keksinyt vuosikausiin lasihelmelle käyttöä, yritin väkertää siitä jotain paljon monimutkaisempaa korua mutta parhaimmalta se näyttikin yksin kiiltävässä ketjussa riippuessaan.



Tämän toisen korun tein kuopuksen ristiäisiin ja olisikohan Liia viitannut tähän koruun, kun esitteli omaa koruaan täällä. Koruun valitsin oman ja molempien lapsieni syntymäkuukausien kivet, jotka roikkuvat hopearenkaassa, joka taas on pujotettu hopeaketjuun. Koruun kuului vielä mieheni syntymäkuukauden kivi, mutta rehellisesti sanottuna en yhtään tiedä, mihin se kivi on korustani kadonnut. :) Ajatuksena oli kuitenkin "perhekoru", jossa jokainen perheenjäsen kulkisi aina mukanani. Älkää vaan kysykö, mitä lajia kivet ovat, sillä en muistanut niitä edes käydessäni ostamassa niitä Ylöjärvellä Helmiq:ssa. Loistavan ja paneutuvan myyjäharjoittelijan kanssa selvitimme kuitenkin kuukausia vastaavat kivilaadut ja etsittiin parhaat yksilöt niiden joukosta siten, että kivet sopivat yhteen toistensa sekä ristiäisasuni kanssa. Oli muuten kova homma. Jos ristiäisiä tulee vielä, teen ensin korun ja hankin sitten vasta asun. :D

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti