sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lempihuivi

Sain viikonloppuna innostuspuuskan, jonka siivittämänä viimeistelin pari odottamassa ollutta käsityötä. Tämäkin huivi on kudottu jo ainakin vuosi sitten, mutta kun nappien kiinnitys toisiinsa ei ensimmäisellä yrittämällä oikein onnistunut, siirtyi projekti keskeneräisten töiden koriin. Ja jos siihen koriin joutuu, voi hyvinkin joutua odottamaan piiiiitkän aikaa ennen kuin mitään tapahtuu. En itseasiassa ymmärrä miten ihmeessä tämä jäi niin pitkäksi aikaa unohduksiin, sillä olin tästä silloin jo aivan innoissani. Ja nyt kun huivi on valmis, ristin sen saman tien lempihuivikseni. :)
Tämä huivi on tehty Eilen Tein -blogin Tadaa-huivin ohjeella. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Tarkemmasta tekoprosessista minulla ei ole enää mitään muistikuvaa, mutta valmis huivi on kooltaan 55 x 90 cm eli hieman alkuperäistä pienempi. Huivi on neulottu pidennetyillä silmukoilla, jotka ovat paitsi kivoja, myös nopeita neuloa. Käytin huivissa Novitan Miami-lankaa, jossa on 50% puuvillaa ja 50% akryyliä. Materiaali sopii mielestäni tähän huiviin täydellisesti!
Tätä huivia voi käyttää vaikka millä tavalla. Paljon hyviä vinkkejä ja kuvia löytyy Eilen Tein -blogin kuvista. Itse tein huiviin kaksiväriset napit, joten niitä voi käyttää joko mustina tai keltavalkoisina fiiliksen ja muun asustuksen mukaan. Napit on tilattu Nappikauppa Punahilkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti