lauantai 16. marraskuuta 2013

Sohvapöytä

Tämä projekti on ollut haaveissa jo vuosia. Silloin kun joskus ensimmäisen kerran väläyttelin kotona ajatusta kuormalavoista sohvapöytänä, sille tuli kohtuullisen suora tyrmäys. Nyt kuitenkin oli kotiväkikin lämmennyt ajatukselle ja sain kuin sainkin uuteen kotiin kauan himoitun sohvapöydän.

Sitten vaan piti kotiuttaa kuormalavat ja tarttua maalipensseliin. Täytyy sanoa, että maalaaminen on todella hauskaa puuhaa. Työ etenee nopeasti ja työn jäljen näkee heti. Ainoastaan kuivumisen odottaminen on vähän tylsää kun mun luonteella valmista pitäisi saada äkkiähetinytvälittömästi. Kuormalavat piti maalata pariin kertaan ja jos olisi halunnut ihan täysin peittää kaikki tekstit ja tummat kohdat, niin olisi varmaan saanut sutia vielä pari kerrosta lisää. Halusin kuitenkin jättää pinnan eläväksi ja mielestäni lavan päistä kuultavat tekstit ovat vain hauskoja yksityiskohtia.

Pöydän alle tulleiden renkaiden hintoja kannatti muuten hieman vertailla. Mokomalla tuotteella oli kyllä käsittämättömiä hintaeroja kaupasta riippuen. Ja ihan joka paikasta ei saanut tarpeeksi järeitä renkaita ja vieläpä mustana. Muistaakseni nämä löytyivät Motonetistä. Suosittelen muuten ehdottomasti noita jarrullisia renkaita, jotta pöydän saa lukittua paikalleen. Meillä ainakin lapset lähtivät heti työntelemään pöytää pitkin olkkaria, kun pyörät eivät olleet lukossa.

Seuraavaksi haluaisin tehdä kuormalavoista sängynpäädyn tähän tyyliin. Luulenpa kuitenkin, että tämän idean läpi viemiseen kotona menee taas tovi. ;)


2 kommenttia: