tiistai 17. syyskuuta 2013

Tulossa...

Jotta tekemistä riittäisi tälle syksylle, tilattiin Lahtisen vahavalimolta 12 kiloa kirkasta saippuamassaa ja hirvittävä määrä vahoitettuja sydänlankoja.
Lisäksi Pienestä Tuoksukaupasta kotiutui aikamoinen kasa erilaisia vahoja, rasvoja ja öljyjä sekä tietenkin valtava määrä erilaisia tuoksuja unohtamatta kaikenkokoisia purkkeja ja purnukoita. Nyt pitäisi enää sitten keksiä, mitä näistä yhdistelisi minkäkin kanssa ja onko lopputulos saippua, kynttilä vai rasva.
Tositoimiin päästään vasta muutaman viikon päästä, jolloin onkin sitten koko viikonloppu varattu näille askareille (kiitos miehet lastenhoitovuorosta!). Toivottavasti tuotoksia sitten syntyy, niin pääsemme esittelemään niitä teille. Ja sittenhän te kaikki ystävät, tuttavat ja sukulaiset tiedättekin, mitä saatte joululahjaksi. :D

Mutta koska vielä pitää vähän aikaa odottaa tuota touhuviikonloppua, piti päästä jollakin tavalla tuoksuja testailemaan. Ja nyt tulee sitten arkeen iloa tuottava vinkki! Pienen Tuoksukaupan vinkin mukaisesti tipautin näytteeksi saatua karpalo-tuoksua pumpuliin ja imuroin pumpulin. Ah, mikä ihana, raikas tuoksu ilmoille nyt leviääkään, kun käynnistän rikkaimurin! Todella omituista, mutta melkeinpä odotan, että pääsen taas imuroimaan. Onkohan nämä nyt niitä aromaterapeuttisia vaikutuksia...

3 kommenttia:

 1. Oijoi, en malta odottaa! Mun on kyllä haettava sulta jotain tuoksua pumpulinnokkaan, jotta pääsee itsekin jo vähän fiilistelemään. Ja pysyypähän koti siistinä. ;)

  VastaaPoista
 2. pitäisi itsekkin tilailla tuota saippuamassaa, se on hauskaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. Liia: Tuu ihmeessä hakemaan kunnon tuoksucocktail useamman pumpulitukon kera, tuoksuja nimittäin riittää!

  Elli: Kyllä, saippuan teko on todella hauskaa. Ollaan oltu muutamilla kursseilla ja nyt ajateltiin, että ehkä osattais tehdä jo itekin. Ainut vaan, että keittiö täytyy vuorata jätesäkeillä ym. muoveilla, kun sotkua kuitenkin syntyy. ;)

  VastaaPoista