torstai 12. joulukuuta 2013

Huopalumihiutaleet

Huopalumihiutaleet kuusessa.


Kun alettiin laittamaan kotia joulukuntoon ja kannettiin (muovi)kuusi (varastosta) tupaan, huomattiin, että 1-vuotias on äärettömän kiinnostunut kiiltävistä ja värikkäistä kuusenkoristeista, etenkin niistä särkyvistä. Saman syyn vuoksi kotiamme koristaa tänä vuonna muovikuusi eikä se ihana aito ja oikea, tuoksuva ja variseva. Piti siis kehittää taaperokorkeudelle särkymättömät kuusenkoristeet.Nämä lumihiutaleet on painettu kangasvärein karkealle huovalle, sellaiselle, josta töröttää hieman heiniä tai jotain muuta luonnonmateriaalia. Huovalla on varmasti oma nimikin, jota en nyt saa päähäni. Kangasväri on helmiäisvalkoista, johon on sekoitettu hiukka mustaa, joten se näyttää hopeaiselta. Kuviot on töpötetty sabluunan läpi. Maalin kuivuttua leikkasin reunat lumihiutaleen muotoja mukaileviksi ja kiinnitin ompelulangan sakaraan.

Näitä hiutaleita voikin sitten rutistella ihan rauhassa - särkemättä ja sulattamatta. :)
Hei ja oikein paljon tervetuloa uudet lukijamme Lilja ja Virpi! Käykäähän kylässä ja jättäkää kommentteja, myös te muut vierailijat. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania! Kuten koko bloginne! Olen vajaan tunnin lukenut sivustoa ja haukkonut henkeä, mitä kaikkea upeaa olette tehneet. Joskus kauan aikaa sitten vierailin blogissanne mutta sitten se unohtui. Nyt jokin aika sitten äiti kommentoi, että blogissanne on taas kaikkea ihanaa. Ja jos osasin, liityin seuraajaksi. :) Mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa ihanista sanoistasi! Tulipa hyvä mieli. Ja hienoa, että olet löytänyt blogimme ja liittynyt seuraajaksi! Nähdään siis jatkossakin täällä! :) Tämä blogihan on siitä kiva, että vaikka aiemminkin on näpertänyt kaikenlaisia käsitöitä, nyt ne tulevat valmiiksi eivätkä jää puolitiehen, kun esittelee ne täällä. No, toisaalta onhan noita muutamia keskeneräisiä nurkissa lojumassa. ;) Mutta ideoita ja intoa olisi tehdä kaikenlaista, mutta mistä löytää aika niihin, siinäpä se pulma...

      Poista