Illanistujaisiin tarvittiin suolainen piirakka. Löysin kauniista ja inspiroivasta Pata porisee -blogista herkullisen tomaatti-vuohenjuustopiirakan ohjeen, jota hieman sovelsin ja muokkasin ainemääriä.
VUOHENJUUSTOPIIRAKKA
Pohja:
Pyöreä suolaisen piirakan piirakkapohja (Myllyn paras, pakaste)
Täyte:
3 punasipulia
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
3 rkl balsamiviinietikkaa
3 rkl ruokosokeria
200 g vuohenjuustoa (President)
1 rasia kirsikkatomaatteja
(kuivattua) timjamia
Kauli valmis piirakkapohja pellille kuin pitsa. Asettele piirakkapohjalle ohueeksi viipaloidut vuohenjuustokiekot. Laita juuston päälle punasipulihilloke ja niiden päälle poikittain halkaistut kirsikkatomaatit. Ripottele täytteen päälle timjami. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes piirakka on hyvän värinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti