Olin aivan unohtanut näiden ihanaisten lettujen olemassaolon, kunnes 5-vuotias toivoi niitä lounaaksi ilmeisesti kyllästyttyään äidin liian suppeaan lounasvalikoimaan. Jatkossa täytyy yrittää pitää pinaattia pakastimessa ja letut lounaslistalla, niin hyviltä ne maistuivat myös aikuisten suussa.
Pinaattiletut
(50-60 kpl)
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
150g pakastepinaattia
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl rasvaa tai öljyä taikinaan
ja vielä vähän lisää paistamiseen
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, maito ja sulatettu pakastepinaatti, mausteet ja rasva.
- Anna turvota puolisen tuntia.
- Paista rasvassa kullanruskeiksi.
- Tarjoile puolukkahillon ja perunamuussin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti