torstai 16. tammikuuta 2014

Pinaattiletut

Olin aivan unohtanut näiden ihanaisten lettujen olemassaolon, kunnes 5-vuotias toivoi niitä lounaaksi ilmeisesti kyllästyttyään äidin liian suppeaan lounasvalikoimaan. Jatkossa täytyy yrittää pitää pinaattia pakastimessa ja letut lounaslistalla, niin hyviltä ne maistuivat myös aikuisten suussa.


Pinaattiletut
(50-60 kpl)

3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
150g pakastepinaattia
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl rasvaa tai öljyä taikinaan 
ja vielä vähän lisää paistamiseen 

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, maito ja sulatettu pakastepinaatti, mausteet ja rasva.
  3. Anna turvota puolisen tuntia.
  4. Paista rasvassa kullanruskeiksi.
  5. Tarjoile puolukkahillon ja perunamuussin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti