Banaanikakku
100 g margariinia
3 munaa
5 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl ruokasoodaa
1 rkl vaniljasokeria
4 kypsää banaania
1 prk (200g) kermaviiliä
- Sulata margariini ja anna sen jäähtyä tai käytä juoksevaa rasvaa.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sekoita joukkoon jauhot, ruokasooda ja vaniljasokeri.
- Soseuta banaanit.
- Sekoita taikinaan sulatettu margariini, banaanisose ja kermaviili.
- Paista kakkua uunipannulla uunin keskitasossa 200 asteessa n. 30-40 min.
- Koristele halutessasi tomusokerilla.
Voisikohan tähän saada jouluista makua lisäämällä teelusikallisen kanelia, neilikkaa tai kardemummaa? Inkiväärikin voisi toimia hyvin…
Vie kielen mennessään! Kiitos reseptistä - tämä olkoon ensimmäinen pahe kuntokuurin jälkeen :)
VastaaPoistaEi enää montaa viikkoa.:) Tätähän voisi tehdä jo valmiiksi pakastimeen, niin pääsee heti nauttimaan... ;)
Poista